#GET SOME POWER

#Philomena Fashion, dé webshop in sportoutfits voor dames!

#JUSTINA LABIB

Mijn naam is Justina Labib, en ik ben de oprichtster van Philomena Fashion: dé webshop in trendy sportoutfits voor dames. Het is mijn missie om iédere vrouw te motiveren om vol plezier en zelfvertrouwen fit te worden en te blijven. Dit doe ik door trendy, comfortabele en fijne sportkleding te ontwerpen en aan te bieden. De drempel om te gaan sporten wordt namelijk een stuk lager wanneer jij je helemaal comfortabel voelt in jouw sportoutfit! Hierdoor zal je vaker en met meer plezier gaan sporten, wat ervoor zorgt dat jij nog gezonder en fitter wordt!  Op deze pagina vind je meer informatie over mij en het verhaal achter mijn gloednieuwe sportmerk Philomena Fashion.

#THE ORIGIN

Een aantal jaren geleden ben ik mijn levensstijl gaan veranderen en onder meer begonnen met sporten, voornamelijk in de gym. Het eerste jaar voelde ik me enorm ongemakkelijk en kleedde ik me altijd onopvallend. Ik kwam naar de sportschool, deed een paar oefeningen en ging weer naar huis. Ik vermeed contact met anderen. Tijdens het trainen vergeleek ik me (on)bewust met andere vrouwen en hun outfits. Vanuit die onzekerheid besloot ik echte fitness kleding aan te schaffen, maar dit viel al gauw erg tegen. Tijdens het squatten kon je mijn ondergoed dwars door de legging heen zien. Als ik op hoge intensiteit trainde kreeg ik zweetplekken. De pasvorm was nooit ideaal; of te strak of juist te slap. Ook lubberde de kleding vaak uit, hierdoor kon ik de meeste kleding na een paar trainingssessies eigenlijk al niet meer dragen. Verder merkte ik dat mijn buikje dat ik toen nog had geaccentueerd werd door de midwaist leggings. Kortom, door mijn frustraties met fitnesskleding dacht ik: dat moet toch beter kunnen en ik zal vast niet de enige vrouw zijn die hiertegen aanloopt? Vanuit deze gedachte is Philomena geboren.

#THE SOLUTION & DESIGN

Samen met diverse specialisten ben ik toen aan de slag gegaan. Welke designs maken fitnesskleding in mijn ogen ideaal? Aan welke eigenschappen moet het materiaal voldoen? Waar wordt de beste kwaliteit geproduceerd tegen betaalbare prijzen? Na verschillende tryouts en samples resulteerde dit dan éindelijk in een fitnesslijn waar ik echt gelukkig van word: Philomena Fashion!

Al onze leggings zijn high waist en 100% squatproof! Doordat ze voor maar liefst 26% uit spandex  bestaan zijn de leggings ‘4-way stretch’, waardoor ze geweldig afkleden, stevige steun geven en toch maximaal bewegingscomfort bieden. De specifieke samenstelling van de gekozen fabrics zorgen ervoor dat de originele pasvorm én kleuren behouden blijven, ook na vele keren wassen! Daarnaast zijn alle items antibacterieel, vochtregulerend (zweetafvoerend) en sneldrogend. Kortom: Kwaliteit met een hoofdletter K!

#PHILOMENA – THE NAME

Philomena Fashion is geïnspireerd door de Godin Philomena uit de Griekse oudheid. Philomena was een krachtige onafhankelijke vrouw met een sterke eigen wil. Dit zijn dan ook precies de 3 speerpunten van waaruit ik dit merk heb opgericht. Ik ben gek op sporten en vind het belangrijk dat je fit bent en goed voor jezelf zorgt. Ik durf te stellen dat je je met Philomena prettiger én zelfverzekerder gaat sporten. Sterker nog, mijn ervaring is dat goede kleding je stimuleert om vaker te gaan trainen, waardoor je sneller en makkelijker je gestelde doelen zal behalen. Doordat ik frequenter ben gaan sporten en me zekerder voelde, was een bijkomend voordeel dat ik sneller nieuwe vriendschappen heb kunnen maken in de sportschool. Hier komt een van de andere eigenschappen van de godin Philomena terug: krachtige liefde en vriendschap. Sporten vind ik nu echt leuk!

#SUSTAINABLE & COMFORTABLE

Het is mijn missie om een kledingmerk te creëren wat met trots gedragen kan worden en waar vrouwen zich fijn in voelen. Om dit te kunnen bewerkstelligen, wordt de kleding gemaakt van zachte, comfortabele stoffen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat alles zo duurzaam mogelijk wordt gedaan. Dat lukt onder andere door dat ik de kleding volledig zelf ontwerp. Hierdoor is Philomena Fashion niet alleen een merk waarbij je terechtkunt voor trendy en comfortabele sportoutfits, maar waarvan je de kleding ook nog eens met trots kan dragen!

#BE YOU & BE UNIQUE

Ik ontwerp elk kledingstuk zelf, hierdoor kan ik aan elk kledingstuk mijn eigen persoonlijke en unieke twist geven. Hierdoor weet je zeker dat je bij Philomena Fashion kledingstukken vindt, die je nergens anders zult vinden. Wil jij graag een trendy sportoutfit die duurzaam is, lekker zit én ook nog eens uniek is? Dan ben je bij Philomena aan het juiste adres!

#WELCOME TO PHILOMENA

Philomena Fashion is voor mij een droom die inmiddels werkelijkheid is geworden. Vol trots kan ik zeggen: welkom bij Philomena Fashion, een upcoming brand in de sportwereld! Wij zijn een gloednieuw merk en onze collectie wordt continu uitgebreid, maar de eerste tevreden klanten zijn inmiddels een feit. Wil je je ook graag tijdens het sporten comfortabel voelen? Ga dan in mijn shop op zoek de perfecte sportoutfit die bij jou past, ga sporten en voel je beter dan ooit tevoren! Om te zorgen dat ook jij het Philomena Effect gaat ervaren kan jij jouw eerste bestelling plaatsen met maar liefst 10% korting! Gebruik hiervoor de code BUYANDTRY10 bij het afrekenen. Veel fitnessplezier en we horen erg graag wat je van Philomena vindt!

#Meer weten? Neem contact op!

Heb je vragen over een bepaald kledingstuk, onze werkwijze of bestelwijze? Of wil je graag met ons samenwerken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!