#support our style

#STAY FIT WITH STYLE

#Eveline

Groepslesinstructrice

Mijn naam is Eveline. Ik ben groepslesinstructrice. Daarnaast doe ik krachttraining. Ik sport 6 dagen per week en voor mij is dit de manier om mijn hoofd leeg te maken en te ontspannen. Ik vind het belangrijk om fit en gezond te blijven. Sporten doe ik met veel plezier en ik wil mezelf uitdagen om grenzen op te zoeken, de lat hoger te leggen en mijn doelen te behalen. Ik vind het belangrijk om de beste versie te zijn van mezelf. Zowel van binnen als van buiten.

Als groepslesinstructrice vind ik het leuk om kleding te dragen waar niet iedereen op de sportschool al in loopt. Philomena Fashion heeft mooie sportkleding en de stoffen zien er in het echt nog mooier uit dan op de website. Ik vind het belangrijk dat een legging niet afzakt en squatproof is. De flamingo legging heeft een mooie pasvorm waardoor je billen geaccentueerd worden. De bordeaux tanktop valt ook erg mooi! De zwarte bamboo top is leuk om in de sportschool te dragen maar kan ook goed als loungewear thuis. Erg mooie producten en ik ben benieuwd naar de toekomstige collectie!

#Daniëlle

Diëtist, (geluks)coach, Personal Trainer en Hormoonfactor-trainer en eigenaar van het succesvolle bedrijf Personal Trainer for Health

Mensen als geheel behandelen is belangrijk waarbij wij als bedrijf ons richten op voeding, slaap, stress/ontspanning en sport/ bewegen.
Zowel in mijn beroep als privé ben ik dagelijks in de sportschool te vinden om mijn cliënten te begeleiden. Sporten is voor mij persoonlijk erg belangrijk voor een gezond en fit lichaam en geest.

Fijne sportkleding is hierin erg belangrijk. Een pré hierin is dat het een exclusieve uitstraling heeft, het goed zit en mooi blijft in de was. De broeken van philomenafashion voldoen aan mijn eisen voor sportbroeken en draag deze dan ook met veel plezier.

#Calis

Fitness model, personal trainster en biomedicus.

Ik zie sporten als vast onderdeel van het leven. Een simpele manier om je lichaam en geest gezonder en blijer te maken. Zelf heeft sporten mij  zelfverzekerder gemaakt, geleerd wat volhouden is, maar heeft het mij ook veel plezier opgeleverd op het werkgebied. Sporten is een onderdeel van mijn identiteit. 

Om die reden vind ik dat sportkleding ook goed bij mij moet passen. Philomenofashion tikt voor mij alle boxen aan: mooie en frisse kleuren, een sportieve look en comfortabel om in te bewegen. Sportkleding moet voor mij naast comfort, ook iets voor het oog bieden en om die reden draag ik Philomenofashion met plezier. 

#kayla

Bodypump instructrice

Ooit begon ik met sporten in de sportschool voor de “fun”, maar toen kwam ik de Bodypump lessen tegen. Tegenwoordig combineer ik mijn baan als verpleegkundige samen met les geven als Bodypump instructeur, waarbij ik kleding heel belangrijk vindt.

Vaak heb je kleding aan wat toch wel erg klam wordt als je gaat trainen, leuk met deze kleding is dat het niet klam wordt als je een tijdje staat te trainen. Het voelt comfortabel en is luchtig tijdens het trainen…. Ook heel belangrijk is dat het niet doorschijnt.

Ik ben heel erg blij met mijn kleding van Philomena, bedankt 😊

#samantha

Coach voor vrouwen, Personal trainster​

Mijn naam is Samantha en ik coach vrouwen die het een uitdaging vinden een gezond en stabiel gewicht te behouden. Mijn lichaam heeft zowel slanke als vollere periodes gehad dus ik ken zelf de struggles van telkens opnieuw beginnen maar al te goed. Juist daarom help ik vrouwen gezonder, sterker en fitter te worden.  

Daarnaast heeft iedere vrouw het recht zich goed te voelen in haar lichaam, ook al heb je nog niet het resultaat bereikt wat je wilt. Veel vrouwen zijn gefocused op afvallen maar de waarde van jou als persoon is niet uit te drukken in een getal op de weegschaal. Als je minder weegt, ben je niet ineens beter, gelukkiger, slimmer, of meer als persoon. Focus je daarom op ‘tevreden zijn met hoe je eruit ziet’, ook tijdens je proces waarin je naar je doel toewerkt. Weet je wat daar goed bij helpt? Comfortabele sportkleding die goed staat en waarin je je goed voelt! Daarom ben ik zo blij met de kleding van Philomena Fashion want daarin voel ik me sexy…